Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرارو- فروش اینترنتی محصولات ایرانخودرو در تیر‌ماه امسال از روز دوشنبه آغاز شد و تا زمان تکمیل ظرفیت ادامه خواهد داشت. قرار است در این مرحله چهار محصول یعنی تارا دستی، تارا اتوماتیک، دنا پلاس توربوشارژ دستی و دنا پلاس توربوشارژ اتوماتیک بدون قرعه‌کشی پیش‌فروش شوند. وزارت صمت بدون تعارف درباره کم بودن متقاضیان این محصولات صحبت کرده و بررسی‌های فرارو نشان می‌دهد سود حاصل از خرید و فروش آن‌ها بین ۲۸ تا ۵۷ درصد است درحالی که پژو ۲۰۶ تیپ دو و دنا تیپ یک که برای خرید آن‌ها باید منتظر قرعه‌کشی ماند، با سود ۱۰۰ درصدی در بازار معامله می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نکته دیگر درباره طرح فروش بدون قرعه‌کشی محصولات ایرانخودرو موعد تحویل آن‌ها است. بین این چهار محصول در بهترین حالت خریداران تارا دستی شهریور ۱۴۰۲ صاحب خودرو می‌شوند و به‌همین دلیل ایرانخودرو از متقاضیان مبلغی را به‌عنوان علی‌الحساب دریافت می‌کند.

۱- موعد تحویل ۱۲ تا ۱۸ ماهه

طرح فروش بدون قرعه‌کشی محصولات ایرانخودرو در تیر ۱۴۰۱ شامل چهار خودرو می‌شود؛ تارا دستی، تارا اتوماتیک، دنا پلاس توربوشارژ دستی و دنا پلاس توربوشارژ اتوماتیک. طبق جدول منتشر شده از سوی ایرانخودرو موعد تحویل این محصولات حداقل شهریور سال آینده است. تارا دستی که در این مرحله بدون قرعه‌کشی پیش‌فروش می‌شود، بین شهریور تا اسفند ۱۴۰۲ تحویل داده می‌شود. موعد تحویل تارا اتوماتیک و دنا پلاس توربوشارژ اتوماتیک مرداد تا اسفند سال آینده خواهد بود و خریداران دنا پلاس توربوشارژ دستی در بهترین حالت مهر ۱۴۰۲ و در بدترین حالت اسفند سال آینده صاحب خودرو می‌شوند. به‌همین دلیل ایرانخودرو از متقاضیان این مرحله مبلغی را به‌عنوان علی‌الحساب دریافت می‌کند و این ارقام کمتر از ۵۰ درصد ارزش فعلی این محصولات در کارخانه برآورد می‌شود.

۲- متقاضی کمتر

فروش اینترنتی محصولات ایرانخودرو هفته اول تیرماه بدون قرعه‌کشی انجام می‌شود و این کارخانه سراغ محصولاتی رفته که متقاضی کمتری در بازار آزاد دارند. سخنگوی وزارت صمت گفته طرح فروش بدون قرعه‌کشی برای مدل‌هایی انجام می‌شود که دارای متقاضیانی کمتری نسبت ظرفیت اعلام شده دارند. در نتیجه برای فروش آن‌ها قرعه‌کشی برگزار نمی‌شود. همچنین بررسی قیمت‌ها در بازار آزاد نشان می‌دهد اختلاف قیمت چهار خودرو عرضه شده در طرح فروش بدون قرعه‌کشی ایرانخودور بین بازار و کارخانه ۲۸ تا ۵۷ درصد است درحالی که مدل‌هایی مثل پژو ۲۰۶ تیپ دو و دنا تیپ یک با سود ۱۰۰ درصدی در بازار آزاد خرید و فروش می‌شوند. همین موضوع از تقاضای کمتر این چهار محصول در بازار آزاد نسبت به مدل‌های پرفروش حکایت دارد. قیمت دنا پلاس توربوشارژ اتوماتیک در کارخانه و بازار به‌ترتیب ۳۹۸ و ۵۱۰ میلیون تومان است. اختلاف قیمتی که معادل ۲۸ درصد محسابه می‌شود و این رقم برای تارا دستی ۵۷ درصد است. قیمت تارا دستی در کارخانه و بازار به‌ترتیب ۲۹۳ و ۴۶۰ میلیون تومان است. همچنین اختلاف قیمت تارا اتوماتیک و دنا پلاس توربوشارژ دستی تقریبا ۴۳ درصد است.

۳- حاشیه سود کمتر

طرح فروش بدون قرعه‌کشی ایرانخودرو در هفته اول تیر شامل محصولاتی می‌شود که خرید و فروش آن‌ها نسبت به سایر خودرو‌های ایرانخودرو سود کمتری دارد. قیمت دنا پلاس توربوشارژ اتوماتیک که طبق ادعای ایرانخودرو دارای امتیاز پنج ستاره کیفی از شرکت بازرسی کیفیت و استاندارد ایران است و در این مرحله بدون قرعه‌کشی عرضه شده، ظرف یک سال گذشته ۱۳ درصد افزایش پیدا کرده است. درحالی که افزایش قیمت دنا تیپ یک که برای خرید آن از کارخانه باید منتظر قرعه‌کشی ماند حدود ۵۰ درصد برآورد می‌شود. قیمت دنا پلاس توربوشارژ اتوماتیک در بازار آزاد طی این مدت از ۴۴۸ میلیون تومان به ۵۱۰ میلیون تومان رسیده و ۶۲ میلیون تومان افزایش پیدا کرده است، ولی خریداران دنا تیپ یک، شاهد رشد ۱۳۵ میلیون تومانی یعنی ۵۰ درصدی این محصول طی این مدت هستند.، چون قیمت دنا تیپ یک در بازار آزاد از ۲۷۱ به ۴۰۶ میلیون تومان رسیده است. دیگر محصولی که ایرانخودرو در این مرحله آن را بدون قرعه‌کشی می‌فروشد، دنا پلاس توربوشارژ دستی است که از یک سال قبل ارزش آن ۳۰ درصد افزایش پیدا کرده است. درحالی سود حاصل از خرید و فروش پژو ۲۰۶ تیپ دو تقریبا ۴۵ درصد است.

منبع: فرارو

کلیدواژه: فروش محصولات ایران خودرو دنا پلاس توربوشارژ اتوماتیک دنا پلاس توربوشارژ دستی طرح فروش بدون قرعه کشی دنا پلاس توربوشارژ محصولات ایرانخودرو تارا اتوماتیک بازار آزاد میلیون تومان خرید و فروش موعد تحویل تارا دستی قیمت دنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۴۳۰۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزارت بهداشت زیر بار صدور مجوز به سیگارهای الکترونیک نمی‌رود

بهزاد ولی‌زاده با بیان اینکه در ارتباط با مضرات مصرف سیگارهای الکترونیک اطلاع‌رسانی کرده‌ایم، افزود: تمام این سیگارها از مسیرهای غیررسمی وارد کشور می‌شوند.

وی با بیان اینکه جلسه‌ای با ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز برگزار کرده‌ایم، گفت: موضوع خطرات سیگارهای الکترونیک، قوانین ممنوعیت فروش و وجود این محصولات در بازار غیررسمی کشور در این جلسه مطرح و مقرر شد ستاد برنامه ریزی لازم را برای برخورد با این کالای قاچاق با همکاری ارگان های ذیربط انجام دهد. 

ولی‌زاده درباره برخورد با متخلفان عرضه محصولات دخانی نوپدید گفت: دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات از طریق مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، به منظور نظارت و بازرسی اماکن فروش دخانیات و برخورد با متخلفانی که سیگارهای الکترونیک را عرضه می‌کنند، بخشنامه‌های لازم را به دانشگاه‌های علوم‌پزشکی سراسر کشور ابلاغ کرده است.

مبارزه با سیگارهای الکترونیک در دستور کار ۲ وزارتخانه

رئیس دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات وزارت بهداشت ادامه داد: سیگارهای الکترونیک جزو موارد قاچاق به حساب می‌آیند و به همین دلیل می‌توان از ظرفیت قانونی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز استفاده کرد. موضوع مبارزه با سیگارهای الکترونیک در دستور کار دو وزارتخانه «بهداشت، درمان و آموزش پزشکی» و «صنعت، معدن و تجارت» قرار گرفته است.

زیر بار صدور مجوز به سیگارهای الکترونیک نمی‌رویم

وی درباره برخی از تقاضاها برای رسمیت بخشیدن عرضه سیگارهای الکترونیک به صورت قانونی گفت: اگرچه تلاش‌ها و اقداماتی برای مبارزه با سیگارهای الکترونیک صورت گرفته اما تقاضاهایی برای اجازه فعالیت در زمینه تولید، عرضه و رسمیت بخشیدن این سیگارها انجام می‌شود. وزارت بهداشت زیر بار صدور مجوز برای تولید، فروش و عرضه سیگارهای الکترونیک نمی‌رود؛ چرا که مضرات این سیگارها شناخته شده است.

ولی‌زاده گفت: وزارت بهداشت نسبت سمی بودن و سرطان‌زا بودن مواد سیگارهای الکترونیک گزارش داده است؛ همچنین مواردی در ارتباط با انفجار در صورت مصرف‌کننده‌ها گزارش شده است. افرادی که با وجود تمام اطلاع‌رسانی‌ها صورت گرفته و هشدارهای داده شده، نسبت به مصرف این سیگارها اقدام می‌کنند، با اراده خود از مواجهه با خطرات این محصولات آسیب‌رسان استقبال می‌کنند.

اعتیاد جوانان؛ هدف صنایع دخانی

رئیس دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات وزارت بهداشت با بیان اینکه این یک باور غلط است که سیگارهای الکترونیک دارای آسیب کمتری هستند، افزود: نگاه مردم باید نسبت به محصولاتی که آسیب‌رسان سلامت هستند تغییر کند و در ارتباط با مصرف این کالاها باید تجدید نظر کنند. هدف صنایع دخانی از تولید و ترویج این محصولات به اعتیاد کشاندن نوجوانان و جوانان به نیکوتین و حفظ بازار سمی و مرگبار خود است. این صنایع باید بهای اقدامات خود را بپردازند. 

گزارش تخلف فروش سیگارهای الکترونیک به ۱۹۰

وی با بیان اینکه سیگارهای الکتروینک جزو موارد قاچاق هستند، ادامه داد: مردم از طریق سامانه ۱۹۰ می‌توانند هرگونه تخلف درباره فروش سیگارهای الکترونیک را گزارش کنند

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • لزوم برندسازی محصولات برای جلوگیری از خام فروشی در مازندران
  • قیمت محصولات ایرانخودرو شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳/ قیمت روز ۲۰۶ و تارا در بازار
  • چاپ جعبه مقوایی اختصاصی در تیراژ بالا از کجا بخریم
  • افزایش ۲ برابری صادرات محصولات صنایع دستی به خارج از کشور
  • افزایش دو برابری صادرات محصولات صنایع دستی به خارج از کشور
  • وزارت بهداشت زیر بار صدور مجوز به سیگارهای الکترونیک نمی‌رود
  • تعلل کویرتایر در تحویل فروش های اینترنتی
  • تشکیل اتحادیه‌های صنایع دستی برای تحقق شعار سال در تیران اولویت دارد
  • قیمت محصولات ایرانخودرو پنجشنبه ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳/ ارزان‌ترین محصول ایرانخودرو؛ ۶۵۰ میلیون
  • داروخانه‌های معتبر اینترنتی‌ مجاز به فروش شیر خشک نیستند